Våra lösningar

Här hittar ni ett urval av tidigare arbeten vi utfört. Om vi vill ha en specialanpassad lösning är ni varmt välkomna att kontakta oss.

Vi ser inga hinder, bara möjligheter.

Vi jobbar mycket med frostning av glasrutor på kontor eller på en vårdcentral, där man behöver skärma av lite för insyn, eller bara vill ha något snyggt och dekorativt.

Vi klär även in hissdörrar, för att lyfta en dörr till en ny nivå. En något sliten receptionsdisk kan bli som ny när man klär in den i något spännande material. En kontorsrum blir som nytt om man printar upp en fin bild och tapetserar en vägg med denna.

Bilar är en väldigt bra reklamplats. Skyltart hjälper till med kreativa lösningar på hur det kan se ut. Därefter producerar vi dekor samt monterar.

Du får en bil med personligt utseende som är anpassat till Ditt företags profil! Med vår datastyrda plotter skär vi ut texter, stripes och logotyper i självhäftande vinylfolie.

Utskurna texter och logotyper till skyltfönster, restaurangfönster och fönster i offentilig miljö

En skylt är ofta kundens första kontakt med ert företag. Belyst plåt, ljuslåda, skummad plast eller kanske en banderoll, allt efter användningsområde. Vi hjälper er med både skylt och budskapsval. Tala om vad ni önskar, så tar vi fram ett förslag.

Skyltart erbjuder design i alla möjliga former och gör din idé till verklighet. 

Önskar ni specialanpassade lösningar så hör gärna av er till oss. Vi älskar att ta fram kreativa lösningar tillsammans med våra kunder.

Scroll to Top